M/S BRÄNNA
RESTAURANG, BAR & LOUNGE

Hos M/S Bränna blir du serverad god mat och dryck i en härlig miljö.  Välj mellan att sitta i den mysiga restaurangen sitta i loungedelen eller i restaurangen. Under sommaren och favoriten på sommaren är den väl tilltagna terrassen med utsikt över vattnet och den mysiga sommarstaden.

Läs mer

NORDPOOLEN

Vårt nyrenoverade äventyrsbad, en glädjefull värld för alla, som lockar med vattenrutschbanor, motionsbassäng, relaxavdelning och barnbassäng.

Läs mer

RÖDBERGSFORTET
– EN DEL AV BODENS FÄSTNING

Spännande guidning i en av Sveriges mest påkostade försvarshemligheter som stängdes 1998. All inredning och utrustning finns kvar, som visar hur fortet användes till vardags och hur det var tänkt att fungera i strid.

Läs mer

HAVREMAGASINET
– EN PLATS MED KULTUR & HISTORIA

Det är en imponerande sten- och träbyggnad på 3600 m² som möter besökarna, en av Bodens största byggnader och idag en av Sveriges största konsthallar.

Läs mer

WESTERN FARM & SHADOW CREEK
– STADEN SOM ALDRIG SOVER

Ta klivet in i den vilda västern som den var år 1879. Med en helt unik och autentisk miljö och med skådespelare som levandegör myten och historierna om The Wild West. Vi befinner oss i vilda västern staden Shadow Creek och får uppleva vilda västern när den var som bäst

Läs mer

TREE HOTEL

Direkt via Tree Hotel kan du boka guidade turer runt om hotellet, och dess hotellrum uppe i talltopparna.

En kombination av ekologiska värden, komfort och modern design & äventyr.

Läs mer